ALTSO Voc-Test Merkezi tarafından 07-11 Mayıs 2018 tarihleri arasında Oda Temizleme Görevlisi (Seviye 2), Kat Sorumlusu (Seviye 3) ve Ön Büro Görevlisi (Seviye 4) Meslekleri için Mesleki Yeterlilik Sınavı Açılacaktır.

Sınavlar, son başvuru tarihine kadar başvuran aday sayısına göre belirtilen tarih aralığında gerçekleştirmek üzere planlanacaktır. Yeterlilik sınavları Teorik ve Performans Sınavı olarak 2 aşamalı yapılmakta olup, teorik sınav tüm adaylar için aynı gün tek oturum, performans sınavları ise her aday için en az 2’şer saat sürecek şekilde ayrı ayrı planlanacaktır. Mesleki Yeterlilik Belgesi almaya hak kazanabilmek için hem teorik hem performans sınavlarının tüm birimlerinden başarılı olmak gerekmektedir. Daha önce sınava giren adaylar, sadece başarısız oldukları birimlerin sınavına başvuracaklardır.

Sınav başvurusu için herhangi bir ön şart aranmamakta olup, sınava girmek isteyen adayların aşağıdaki evraklarla birlikte 4 Mayıs 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar Odamıza başvurmaları gerekmektedir.

  • 1 Fotoğraf
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • Ödeme Dekontu

Sınav ücreti 400 (dörtyüz) TL’dir. Herhangi bir birimden kalan adaylar 1 (bir) yıl içerisinde başarısız oldukları birimlerden tekrar sınavına ücretsiz olarak katılma hakkına sahiptirler. Sınav ücretine, belge ücreti dâhil değildir. Belge almaya hak kazanan adayların belgelerini alabilmek için Mesleki Yeterlilik Kurumu’nun 2018 yılı için belirlemiş olduğu 150 TL Belge Ücretini MYK’ya yatırmaları gerekmektedir.

Çalışanlarına MYK Belgesi aldırmak isteyen işletmeler, KOSGEB Belgelendirme Desteği’nden yararlanarak, sınav ve belge ücretlerinin %50’sini KOSGEB’ten geri alabilmektedirler.   Tüm üyelerimize önemle duyurulur.

Başvuru için irtibat:

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası

Voctest Merkezi

Tel: 0 242 512 16 97 – (dahili 217)

E-mail: Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir

ablogo2
myb-hibe

DUYURULAR

myk111

uyep11

europas1

E Posta Duyuru Listesi


Gelişmelerden anında haberdar olabilmek için E-Posta duyuru listemize katılınız.


Teşekkür Ederiz