ALTSO Voc-Test Merkezi tarafından Oda Temizleme Görevlisi (Seviye 2), Kat Sorumlusu (Seviye 3) ve Ön Büro Görevlisi (Seviye 4) Meslekleri için Mesleki Yeterlilik Sınavı Açılmıştır.

Turizm Konaklama Sektöründe Oda Temizleme Görevlisi, Kat Sorumlusu ve Ön Büro Görevlisi olarak çalışan personel için 07– 24 Kasım 2016  tarihleri arasında Mesleki Yeterlilik Sınavı açılmıştır. Sınavlar Teorik ve Performans Sınavı olarak 2 aşamalı olarak yapılmakta olup, Mesleki Yeterlilik Belgesi almaya hak kazanabilmek için hem teorik hem performans sınavlarının tüm birimlerinden başarılı olmak gerekmektedir. Daha önce sınava giren adaylar, sadece başarısız oldukları birimlerin sınavına başvuracaklardır. Mesleki Yeterlilikler ve sınav programı hakkında detaylı bilgiye www.altsovoctest.org.tr  adresinden ulaşılabilmektedir.

Sınavlar, başvuran aday sayısına göre 07– 24 Kasım 2016 tarihleri arasında planlanacaktır. Teorik Sınav tüm adaylar için aynı gün tek oturum, performans sınavları ise her aday için en az 2’şer saat sürecek şekilde ayrı ayrı planlanacaktır.

Sınav başvurusu için herhangi bir ön şart aranmamakta olup, sınava girmek isteyen adayların aşağıdaki evraklarla birlikte 01 Kasım 2016 Salı günü mesai bitimine kadar Odamıza başvurmaları gerekmektedir.

  • Başvuru Formu (ıslak imzalı)
  • 2 Fotoğraf
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • Ödeme Dekontu

Sınav ücreti 350 (üçyüzelli) TL’dir. Herhangi bir birimden kalan adaylar 1 (bir) yıl içerisinde başarısız oldukları birimlerden tekrar sınavına ücretsiz olarak katılma hakkına sahiptirler. Tekrar sınavına girecek olan adaylar da başvuru formu doldurmak zorundadırlar. Aksi takdirde sınava kabul edilmezler. Sınav ücretine, belge ücreti dâhil değildir. Mesleki Yeterlilik Kurumu 2016 yılı için belge bedelini 60 TL olarak belirlemiştir. Belge almaya hak kazanan adayların belgelerini almak için MYK Belge Ücreti olarak 60 TL’yi MYK’ya yatırmaları gerekmektedir.

Başvuru için irtibat:
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası
Voctest Merkezi
Tel: 0 242 512 16 97 – (dahili 217)
E-mail: Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir
ablogo2
myb-hibe

DUYURULAR

myk111

uyep11

europas1

E Posta Duyuru Listesi


Gelişmelerden anında haberdar olabilmek için E-Posta duyuru listemize katılınız.


Teşekkür Ederiz