Oda Temizleme Görevlisi (Seviye 2), Kat Sorumlusu (Seviye 3) ve Ön Büro Görevlisi (Seviye 4) Meslekleri için Mesleki Yeterlilik Sınav Duyurusu-Ekim 2015

Turizm Konaklama Sektöründe Oda Temizleme Görevlisi, Kat Sorumlusu ve Ön Büro Görevlisi olarak çalışan personel için 19 Ekim  – 28 Ekim  2015 tarihlerinde Mesleki Yeterlilik Sınavı açılmıştır.  Sınavlar Teorik ve Performans Sınavı olarak 2 aşamalı olarak yapılmakta olup, Mesleki Yeterlilik Belgesi almaya hak kazanabilmek için hem teorik hem performans sınavının tüm birimlerinden başarılı olmak gerekmektedir. Mesleki Yeterlilikler ve sınav programı hakkında detaylı bilgiyi www.altsovoctest.org.tr  adresinden alabilirsiniz. 

 Sınavlar başvuru sayısına göre 19 Ekim – 28 Ekim 2015 tarihleri arasında planlanacaktır. Teorik Sınav tüm adaylar için 1 günde, performans sınavları her aday için 2’şer saat sürecek şekilde ayrı ayrı planlanacaktır.

Sınava başvuru için herhangi bir ön şart aranmamakta olup, sınava girmek isteyen adayların aşağıdaki evraklarla 16 Ekim 2015 Cuma Günü mesai bitimine kadar Odamıza başvurmaları gerekmektedir:

-      Başvuru Formu (ıslak imzalı)

-      2 Fotoğraf

-      Nüfus Cüzdanı Fotokopisi 

-      Ödeme Dekontu 

Sınav ücreti 290 (ikiyüz doksan) TL’dir. Herhangi bir birimden kalan adaylar 1 (bir) yıl içinde merkezimizde tekrar sınavına ücretsiz olarak katılma hakkına sahiptirler. Tekrar sınavına girecek olan adaylar da başvuru formu doldurmak zorundadırlar. Aksi takdirde sınava kabul edilmezler. Sınav ücretine, belge ücreti dâhil değildir. Mesleki Yeterlilik Kurumu 2015 yılı için belge bedelini 50 TL olarak belirlemiştir. Belge almaya hak kazan adayların belgelerini almak için MYK Belge Ücreti olarak 50 TL’yi MYK’ya yatırmaları gerekmektedir.

Başvuru için: 
ALTSO Voc-Test Merkezi

Nesrin BOZKURT
Planlama Koordinatörü 
Tel: 0 242 512 16 97 – (dahili 217)

ablogo2
myb-hibe

DUYURULAR

myk111

uyep11

europas1

E Posta Duyuru Listesi


Gelişmelerden anında haberdar olabilmek için E-Posta duyuru listemize katılınız.


Teşekkür Ederiz